Pawilony Gastronomiczne
Prowadzenie działalności gastronomicznej wymaga posiadania odpowiedniego lokalu, z kompleksowym wyposażeniem, który będzie spełniał wszystkie standardy wskazane m.in. przez Sanepid.
Prowadzenie działalności gastronomicznej wymaga posiadania odpowiedniego lokalu, z kompleksowym wyposażeniem, który będzie spełniał wszystkie standardy wskazane m.in. przez Sanepid.
Jedzenie serwowane klientom musi być przygotowywane w sterylnych, higienicznych warunkach, by mogło być bezpieczne wydawane gościom. Wybudowanie lokalu gastronomicznego w tradycyjny sposób pociąga za sobą spore koszty, które jednak można zdecydowanie zmniejszyć, jeśli zdecydujecie się Państwo na rozwiązanie, które jesteśmy w stanie Wam zaoferować.
Mamy bowiem w ofercie estetyczne, trwałe i odpowiednie pod działalność gastronomiczną pawilony. Budowane przez nas pawilony gastronomiczne idealnie nadają się jako bary, restauracje lub lokale gastronomiczne wszelkiego rodzaju. Z powodzeniem możecie je Państwo wykorzystać do prowadzenia np. sezonowej budki z fast foodami, baru sałatkowego czy lokalu o innym charakterze.
Powierzchnia płyt warstwowych, jakie wykorzystywane są przez nas przy wznoszeniu pawilonów gastronomicznych, jest gładka oraz łatwo zmywalna, co ma niezwykle ważne znaczenie w wymogach prowadzenia działalności gastronomicznej oraz przepisach BHP.
Wszystkie obiekty zawierają powierzchnie reklamowe, które idealnie nadają się do pozyskania klientów. Możecie Państwo wykorzystywać je w dowolny sposób, na przykład do tego, by powiesić plakaty reklamowe lub menu, które będzie przyciągało gości do lokalu gastronomicznego.